sunnuntai 5. marraskuuta 2017

GoExpo Winter 2017 messut

Tänään oli vihdoinkin kauan odottamani messupäivä. Vaelluskengille myönnettiin bloggaajapassi, josta olen todella kiitollinen. Passi rinnuksissa edesauttoi selkeästi yhteistyöneuvotteluja eri tahojen kanssa ja bloggaamisesta tuli keskusteltua ihmisten kanssa muutenkin. Vaelluskenkien käyntikortit pääsivät myös ensikertaa tositoimiin.

Ensisijaisesti lähdin katsastamaan kaikkea mahdollista (talvi)retkeilyyn liittyvää. Ennakkoon mielessä olivat action kamerat sekä plasmasytyttimet. Molemmat odotukseni täyttyivät. Kaaren Plasmasytyttimet kotiutui kanssani ja odotan ensimmäistä retkeä Loimun kanssa kovasti. Soihtu sytytti kotona jo ensimmäiset kynttilät palamaan. Kameran osalta asiat jäivät vielä vähän vaiheeseen. Kotiin tuli mukanani myös kaksi kappaletta VAI-KOn luomumerinovillapipoja sekä niin ikään kaksi kappaletta merinovilla tuubihuiveja.

Taisinpa hurahtaa messuilla uuteen talviulkoilulajiinkin: lumiluisteluun. Juttelin osastolla lajista jonkin aikaa ja minua kehoitettiin kokeilemaankin sitä. Hetken aikaa harkitsin, mutta jostain syystä en tohtinut hypätä "monoihin" ja mäkeen messuyleisön edessä. Sytyin lajiin siis edes kokeilematta sitä! Talven aikana järjestetään kokoeilukiertueita eri puolella Suomea. Lähden johonkin kiertuepaikoista testaamaan lajia silläkin uhalla, että rinteestä minua ei sen jälkeen enää pois saakaan. 

Kaikkiaan messupäivä oli oikein onnistunut ja mukava. Mainittakoon vielä, että syömäni pinaatti-ricotta tortellinipasta kanalla kera viinin oli aivan taivaallisen hyvää.
<3. Jenni

3 kommenttia:

 1. Vai-Kon merinovillapipoja voi suositella:
  Lämpimiä mutta ei kuumia.
  Eikä kutita vaikka hikoaisi.

  Mulla oli viime talvena käytännössä ainoana pipona keltainen Vai-Ko Timberjack.
  5 muuta pipoa jäivät käyttämättä.

  Nyt kun Vai-Ko vielä saisi valikoimiinsa merinovillakaulaliinan copper-oranssina. :)

  VastaaPoista
 2. Noi ovat juurikin Timberjack pipot, väriltään Navy ja Autumn Gold. Istuu päähän just eikä melkein :)

  VastaaPoista
 3. Eipä taida "lumiluistelu" olla kuin uusi nimi vanhalle jutulle. Jo 80-luvulla oli laskettelumonoja, joilla pystyi laskettelemaan :-)

  VastaaPoista