sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Yhteistyö RevolutionRacen kanssa

Vaelluskengät ylpeänä ja iloisena julkistaa, että on menneen viikon aikana tehnyt yhteistyösopimuksen uskomattoman upean ulkoiluvaatemerkin RevolutionRace kanssa. Jo ensivaikutelma heistä on erittäin positiivinen, sopimuksen tekemisssä oli jopa hauskoja piirteitä. Kommunikaatio tapahtui englanniksi ruotsalaisen henkilön kanssa, joka kertoi, että olisi "cool" olla mukana blogissani, ja että blogini näyttää hyvältä, vaikka ei ymmärrä sisällöstä sanaakaan.

Itse olen erityisesti rakastunut heidän housuihin, mutta vielä toistaiseksi vain ulkonäöllisesti. Malttamattomana odotan ensimmäistä tuotepakettia saapuvaksi testiin. Värit ja leikkaukset ovat aivan uskomattoman herkullisia ja jännityksellä odotan, kuinka ne mahtavat istua päälleni, saati sitten, miten käyttäytyvät tositoimissa.

RevolutionRace on perustettu vuonna 2013 ja se valmistaa erittäin laadukkaita sekä hyvin istuvia teknisiä vaatteita järkevään hintaan. Tuotteiden takana ovat henkilöt, jotka ovat "henkeen ja vereen travellereita ja kolunneet maailman kaikki nurkat". RevolutionRace käyttää kaikkein laadukkaimpia materiaaleja ja ottaa käyttöön jatkuvasti uusia. He laittavat vaatteet itse todelliseen testiin ja kuuntelevat ahkerasti asiakkaiden palautetta. Heidän tavoitteena on valmistaa monipuolisia vaatteita, jolloin sama vaate sopii useampaan eri lajiin. Ulkonäkötekijöiden lisäksi vaatteiden monipuolinen käyttö ja laatu olivat niitä tekijöitä, joita arvostan itse erityisen suuresti. Saman vaatteen toimiminen useassa eri ulkoilulajissa on minulle tärkeää, jolloin jokaiseen lajiin ei tarvitse olla omia erityisvaatteita. Laatu on myös erittäin tärkeä tekijä ulkoiluvaatevalintoja tehdessä. En pidä siitä, jos vaatteet nyhrääntyvät tai menevät rikki parin käyttökerran jälkeen, eikä se ole lisäksi ekologistakaan, eikä pidemmän päälle lompakollekaan halpaa.

Ennen yhteistyön solmimista tarkastin tietysti myös valmistuksen eettiset tekijät, jotka eivät ole arvomaailmassani missään nimessä vähäisimmät monipuolisuuden, laadun ja ulkonäön ohella. Vaatteet valmistetaan Kiinassa ja Vietnamissa. RevolutionRace on itse käynyt tarkistamassa, että työskentelyolosuhteet, palkat ja muut olot noudattavat maiden lainsäädäntöä ja ovat muutenkin eettisesti oikealla pohjalla. Lisäksi RevolutionRace noudattaa EU:n ja Ruotsin kemikaaleja koskevaa lainsäädäntöä.

Tulen kirjoittamaan teille kokemuksiani RevolutionRace vaatteista niin koiran kanssa lenkiltä kuin patikoidessakin. Toivottavasti näistä jutuista on teille apua omia ulkoiluvarustevalintoja tehdessänne.

Lisää RevolutionRacen tarinasta voit lukea täältä, ja ostoksille pääset täällä. RevolutionRace vaatteita myydään vain verkkokaupassa.

(Lähde: https://www.revolutionrace.fi/content/4-tietoja-meista)

<3. Jenni

1 kommentti:

  1. Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi etenkin noista housuista. Olen katsellut niitä fb:n mainoksissa jo pitkään 'sillä silmällä'.

    VastaaPoista