tiistai 17. lokakuuta 2017

Teko asunnottomien hyväksi

Tänään, 17.10.2017 vietetään asunnottomien yötä. On vaikea käsittää, että heitä on tämän päivän Suomessa tuhansia, vaikka joskus pienikin asia voi suistaa elämän raiteiltaan. On karua ajatella, että lämmin takki on monesti asunnottoman ainut koti.

Partioaitta teki hienon työn ja keräsi vanhoja, pestyjä, ehjiä sekä lämpöisiä takkeja asunnottomia varten ja lahjoittaa ne ympäri Suomea niitä tarvitseville. Toivon sydämestäni, että mahdollisimman moni osallistui tähän kampanjaan.

Kävin itse luovuttamassa vanhan, mutta erittäin hyvä kuntoisen käyttämättömäksi jääneen Fjällrävenin harmaan tuultapitävän sekä vettähylkivän ja pitkähelmaisen toppatakin karvahupulla kerätykseen. Tämä luovutus ikuistettiin kamerallani Partioaitan myymälässä Fjällrävenin osastolla, mutta erittäin suureksi harmikseni huomaan tuhonneeni kuvan kameran muistikortilta samalla, kun poistin sieltä Iso-Melkuttimen retken kuvat. Kuvaa tärkeämpää on kuitenkin se, että apuni menee perille ja takki hänelle, joka talvipakkasten lähestyessä sitä todella tarvitsee.

Kampanjan videon voit katsoa täältä.

<3. Jenni

P.S. Kampanjan päätyttyä luin Partioaitan Facebook sivulta, että takkeja lahjoitettiin kaikkiaan 1500 kpl. Aivan huikeeta!