torstai 17. elokuuta 2017

Palas taidepolku

Retkelle ei aina tarvitse suunnata kauas eikä sen tarvitse olla pitkäkään, kun se voi olla erittäin antoisa. Alle kymmenen kilometrin päässä kodistani, Hyvinkään Palopurolla, on Palas taidepolku, jossa yhdistyy hienolla tavalla luonto sekä taide. Olen käynyt polulla vuodesta 2011 lähtien joka kesä. Bloggasin siitä ensimmäisen kerran vuosi sitten syyskuussa. Polku saa ympärilleen joka kesä uutta taidetta, mutta joukossa on myös joitain vanhempia teoksia vuosien varrelta.

Minulla ei ole tiedossa, kuinka suosittu paikka on. En ole ikinä tavannut polulla muita kulkijoita ja tänäänkin sain nauttia näkemästäni kaksin Mitjan kanssa. Mitja on innokas tutustumaan taideteoksiin, vaikka jotkut hieman pelottavatkin. Ihan kaikista pelottavinta tänään oli kuitenkin kohdata sieni, aivan tavallinen luonnon sieni, josta voit katsoa videon täältä.

Alla olevissa, tänään otetuissa kuvissa, on sekä tämän että edellisten vuosien teosten kuvia. Lopussa on myös omaa "valokuvataidettani" taidepolun luonnosta. Tervetuloa virtuaalimatkalle! Suosittelen myös tutustumaan polkuun ja taiteeseen paikanpäällä.
<3. Jenni