keskiviikko 26. lokakuuta 2022

Hauskan vihjeen geokätkö

Viimeinen päivä syyslomalla mökillä. Iltapäivällä lähdettiin Noelin kanssa etsimään vielä pari kätköä, ennen kuin ensi kesänä pääsemme seuraavan kerran näille nurkille jatkamaan kätköpuuhia. Ajatuksissa kytee jo oman kätkön perustaminen silloin. Mökkeilemme varmasti jo keväällä, mutta todennäköisesti lumi haittaa vielä sillon harrastustamme. 

Ensimmäiselle kätkölle oli reilun 10 km matka. Se oli helposti saavutettavissa autolla, eikä juuri kummoista tarpomista metsässä tarvittu. Odotan kyllä geokätköilyltä enemmän luonnossa liikkumista ja uusien kauniiden paikojen näkemistä, mitä nyt kahden ensimmäisen kätkön osalta on koettu. Toki näitäkin on ollut mukava etsiä, mutta enemmän kaipaan sitä luonnossa liikkumista tämänkin harrastuksen osalta.

Vihje oli hauska ja kätkö se osalta kivasti toteutettu. En kuitenkaan halua paljastaa vihjeistä tai sijainneista näissä kirjoituksissani liikaa, ettei pilata iloa toisilta etsijöiltä. Tällä kätköllä oli muovirasia, jossa oli paljon jotain sisällä. Harmiksemme rasia oli myös täynnä vettä. Raotin kantta varovasti, mutta en saanut sisällöstä vesimäärän vuoksi selvää, enkä alkanut sitä sen koommin tonkimaan. Rasian vieressä oli myös putkilo, josta löytyi lokikirja hyvässä kunnossa. Tein siihen merkinnän käynnistämme. Noel halusi ottaa reissulle lapion mukaan, joka voikin olla näissä puuhissa ihan oivallinen väline. 

Kätkö jätti hyvän ja mukavan mielen, josta jatkoimme kohti seuraavaa....

<3. Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.