sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Sunnuntain geokätköilyt

Lähdettiin tänään Noelin kanssa aamupäivästä ulkoilemaan aurinkoiseen, vaikkakin hieman viileään säähän. Noel sanoi jo viikolla, että haluaisi äitin pyörällä pyöräilemään, joten tänään jos koska oli hyvä yhdistää pyöräilyt ja kätköilyt. Napattiin mukaan myös leipää ja kätkön löytymisen jälkeen polkastiin ankkalammelle syöttämään sorsia. Kun sorsat oli ruokittu, pyöräiltiin vielä puistoon leikkimään. 



Kätkö löytyi helposti ja nopeasti, vaikka kokonsa ja värinsä ansiosta se olisi voinut olla hankalakin. Kätkö oli taas ihan erilainen, mitä aikaisemmat ja mukava löytö tämäkin. Harmikseni vaan huomasin, että kynä oli kadonnut repusta johonkin, joten nimi jäi laittamatta paperiin. Kävin sen sitten myöhemmin lisäämässä, kun lähdimme uudestaan liikenteeseen.




Ankat olivat erittäin ahneella tuulella. Nousivat lammesta kuivalle maalle ja pyörivät leivän perässä aivan jaloissamme. Variskin pyrki leipäapajille, mutta muruakaan ei tainnut sorsilta hänelle jäädä. 



Saatiin taas yhdistettyä ihania ulkoilun ja luonnon elementtejä kätköillessä. Kaikki retket ei tarvitse olla niitä kansallispuistotasoisia, vaan lähiluontoja ja retkeilyjä pitäisi arvostaa enemmän. 

<3. Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.