Minä

Olen 1980 syntynyt nainen, jonka sydän sykkii ja intohimo roihuaa luontoa, retkeilyä, valokuvausta ja kirjottamista kohtaan. Ensimmäiset vaelluskenkäni ostin vuonna 1998 ja samoihin aikoihin ostin myös ensimmäisen Trangian, haaveissani lähteä Karhunkierrokselle. Pidemmät reissut jäi silloin vain haaveeksi elämän monista muista sävyistä johtuen, mutta vaelluskenkiä tuli kyllä kulutettua ahkerasti useita pareja lenkkipoluilla ja lähimetsien päiväretkillä.

Se todellinen suuri hurahtaminen retkeilyyn tapahtui keväällä 2015, jolloin myös tämä blogi, Vaelluskengissä, sai alkunsa. Sen jälkeen minua ei olekaan pidätellyt, eikä poissa poluilta pitänyt mikään. Ensin oli tarkoitus pitää blogissa reissupäiväkirjaa vain omaksi iloksi ja muistoksi. Sittemmin tarinoistani ja kuvistani innostui muutkin. Kesällä 2017 perustin Vaelluskengille oman Facebook ryhmän. Syyskuussa 2017 alkoi ensimminen blogiyhteistyö Helsingin Villasukkatehtaan kanssa. Lokakuussa 2017 blogiani on luettu yli 10 000 kertaa ja kuukausittain lukijoita on yli 600. Kiitos teille kaikille!

Vaelluskenkäni jatkaa kulkuaan, eikä niitä tunnu pidättelevän mikään. Haaveissani on tulevaisuudessa tehdä liiketoimintaa Vaelluskenkien ympärillä (y-tunnus löytyy jo), sekä erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto. Koulutukseltani olen pian yamk tradenomi yrityksen kasvuun johtamisen linjalta pohjakoulutuksena tietojenkäsittelyn tradenomin tutkinto. Töitä olen tehnyt it-alalla vuodesta 2002 lähtien. Villeimmissä unelmissani nautin tulevaisuudessa työstäni yhdistämällä osaamisen ja kokemuksen informaatioteknologian, digitalisaation, luonnon sekä retkeilyn osalta.

<3. Jenni